the bloggers !

Thursday, 6 June 2013

1 bulan 3 hari

Assalamualaikum & hye semua! :)

Alhamdulillah.. dah sebulan 3 hari rupanya kami.

masih baru lg. cabaran nya pun sikit lgi. masih banyakkkkk lagi masa utk kami menempuh hidup berumahtangga ni. insyaAllah.

mudah2an perkahwinan yang kami bina ini berkekalan hingga ke syurga kelak..amin :)

sebelum



selepas :)


Alhamdulillah :)


 ~kisah hati cikCT~

12 comments:

Nursaila Norman said...

tahniah..dah sebulan :) seronok kan kawen..hari2 pun happy :D

Noryn Natasha said...

heppynya jajajaja~~ selamat pengantin baru~~

anis suryanie said...

tahniah dear.. btw, cantikla outfit CT tu.. kenan plak anis tgok.. hehe

cikCT said...

itulah..seronok kawen..

pastu kalau dh ada baby lg dabel2 seronok kan.hehe

cikCT said...

tq cik nona..im waiting for your turn rite now :p

cikCT said...

thnks anis :)

outfit nikah tu simple je sbnrnya.nnt dh dpt gmbr op kita review.tak sbr nk review sbnrnya yg ni,hehe

s h a said...

Wahh...dah sebulan.Kejap je.Congratz dear.Amin3.Semoga bahagia hingga hujung nyawa.AMin. :)

Pida said...

Cantik!

merahitujambu said...

cantiknya awak dear

cikCT said...

tq sha :)

congrats utk sha jgk.

selamat penrantin baru sha :D

cikCT said...

tq kakak! *shameshame*

cikCT said...

tq yunk!

kamu pun cantek jgk dgn outfit nikah yg comel tu :)