the bloggers !

Friday, 15 March 2013

masih mencari videografer dgn harga yg rendah? saya ada jawapan nya! :D

Assalamualaikum & hye semua! :)

sahabat sekalian di alam mayaaaaa.

anyone yg masih mencari OV?

kalau sape2 interested dgn kerja dia ni, just tell me. 

insyaAllah harga dia sgt reasonable!

bdk ni newbie, mmg baru sgt2 . 

tp dgn harga dan hasil yg dia bg , rasanya berbaloi baloi baloi kot :)


antara contoh yg dia buat;


Majlis Perkahwinan Abul & Ain (Highlights) 

WalimatulUrus Haider & Ayu (Highlights)  



p/s: dont forget to mention my name.hihi
      email me at siti_noorhaniza@yahoo.com



~Kau permudahkanlah segala urusan perkahwinan ku Ya Allah. Aminn~

10 comments:

Miss Red said...

wow...!!! best.Tq ja..area batu pahat, johor dia amik tak??hehe

cikCT said...

boleh je kalau nak tp kena tmbh sikit utk transportation...

nnt aku tnya dia ea? :)

Miss Red said...

haha..terbaik..

Amalina Ali said...

WOW... muarh. mcm nak jeee... mcm mana nak hire dia ek???

*soalan menyol takkk??* HAHAHA

orked violet @ SYA said...

wahhh...murah nye!!! cm nak puLak as backup. da La OV Sya mmg ade bad history sket. hohohoho

cikCT said...

soklan NANA terbaekkkk!hehe

nana dh contact dia?sbb dia ckp dgn kita dah 2 org JB contct dia.kita terus ingt NANA tau.haha

isnin ni kita jumpa dia sbb dia ni student sbnrnya.nnt kita update dgn NANA tau :D

Noreen Natasha said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Noreen Natasha said...

nnt time kawin, boleh kite ada dlm gmbr tu x jaja.. huhu

sarahhernyzar said...

murah... nk usha dulu lah.. mana tahu boleh jimatkan.. hehe :d

s h a said...

Menariknye cT.dari plan xnk ambik mcm nk ambik je.haha. :)