the bloggers !

Tuesday, 19 March 2013

44 hari

Assalamualaikum & hye semua! :)


bosan duk menghadap PC je. pastu tgn pun menggatal cek kat kalendar kira tinggal berapa hari je nak menuju ke hari 'itu'

44 HARI!






aaaaaaaaaaaaaaaaaa! gelabah ayam! asal tetiba je tinggal 44 hari ni? biar betul wehh. borang nikah tak isi lg. ni semua mamat tu punya pasal lah. lambat nau nk isi. susah sgt ke weh nak isi borang nikah utk belah lelaki ni? pelik betul aku. manjang je nak gaduh bila ckp pasal hal nikah kahwin ni.

yg paling best, KAD KAHWIN pun tak buat lagi. ini semua salah mamat tu jgk! org nk buat kad belah perempuan je tak bg pulak. sibuk nau nak buat kad sekali tp details lmbt bagi. sudahnya, semalam petang baru dpt bg maklumat kat IEDA, hopefully sempat lah siap by end of this week. sbb ayah dah bising mintak kad kahwin. nak bg kat org kampung katanya. kalau kampung kat melaka takpe gak,. ni ayah nak hantar balik ke JOHOR. tu yg kena siapkan kad awal. sobs sobs T_T





p/s: pasal OV tu ramai gak yg interested kan. aku tak dpt diskus lg budak tu. nk tnya lg dia lebih detail. so blh lah explain lebih2 kat korang2 yg cantik nnt :D

~Kau permudahkanlah segala urusan perkahwinan ku Ya Allah. Aminn~

10 comments:

Miss Hidy said...

wah cantik map..muahaha..

SarahSyafiq said...

semoga segalanya dipermudahkan ct:)

orked violet @ SYA said...

sya nk comment xLeh. asaL ntah. hopefuLLy dis time ok

BTW, ct wat design card ngn ieda ek?? mesti cantekk kan?? =)

cik mah said...

Ala2.....sbr2...ade tu masa...gud luck tau untuk kad kawin...pape roger2 okay....

sarahhernyzar said...

wah x lama dh tu. selamat lah semuanya ya dear :D

FIFI said...

mmg kena tahan sabar sangat..gud luck tau dear..semoga urusan korang lancar..aminnn..

Pida said...

Ya Allah budak ni tak buat kad kahwin lagi?

Memang patut pun ayah bising ;P

Akak doakan semuanya lancar dan selamat. Mana yang sangat penting tu, uruskan cepat-cepat. Jangan lengah-lengah ye... takut ada aral melintang nanti.

Good luck and calm down dear :)

Puan Awin said...

biar btl kad lum siap lg cik ct oi....

cikCT said...

miss hidy : aku mmg pandaaiiii lukis peta weh. hahahaha

sarah syafiq : thnx dear! :)

sya: a ah tempah dgn ieda. pastu print sendirik. ntah jadik apa ntah nnt? haha

cikmah: maceh m2b! :)

sarahhernyzar : thnx dear :)

fifi : betul tu.. lg nk dekat lg kena byk sabar kan..

kak pida: hihi.. tgh buat ni.. hikhikhik

awin : haha.. kita mmg suka buat keje last minit..sian kat ieda ..hehe

s h a said...

CT...samela ngan sha.Lambat buat sebab tunggu map tunang.Haih.Sabau je le.