the bloggers !

Monday, 17 December 2012

wedding puan ziema kita :)

Assalamualaikum & hye semua! :)

seperti yg diwar2kan dlm post sebelum,aku plan nk ke kenduri ziema kan?rancangnyanya nk p dgn zila but suddenly zila ada hal lain..so, xdptlah jumpa zila :( tp takpe, nasib baik cik mah ada..dan beliaulah penyelamat drpada aku keseorangan ke majlis kwn yg baru dikenali! hihi

patutnya jnji dlm kul 2 tp biasalah,KL kan? kalau tak jem bukan KL namanya..lainlah kalau melaka T_T
maka nya, dlm kul 3 jgklah kot baru attend kenduri..ckp byk pun tarak guna, mohler kita menonton gambar!


usha line dr dlm kete dulu smntra tggu cikmah sampai


sedap ! menyesal amik sikit tau



aku pelik mcmna org blh ukir2 tembikai mcmni? cantikkkk lahhh 


antara benda yg aku dan cikmah persoalkan.pulutkan? 


 ais ini sgt unik.ada 2 tau.satu kat pelamin tempat potong kek dgn entrance..unik sbb ais tu blh bertahan walaupun majlis panas terik


gambar bersama perantin *cilok gambar cikmah *


bkl2 perantin yg chubby yg amat.haha

 ~kisah hati cikCT~

7 comments:

Pida said...

Akak rsa princess tu wajik kot... disirami dengan marshmallow.

s h a said...

Akhirnye.Pg jugak.Hehe.Siap jumpa cik mah lg.Jelesnye.Next kenduri bolehla plan pg skali.Memang unik idea ais tu.Menarik2. :)

cik mah said...

hehehhe...mmg kita dua sngt tembamkan...hahhha....sha..bolehlah..t jumpa ramai2 ye...

orked violet said...

wahhh...best nye dapat pegi!!! =)

cikCT said...

kak pida:kitorg mcm ternganga2 bila tgk princess tu sbb sgt pekik dan unik giler

sha:nnt kita plan sama2 p umah zila nk tak?kenduri dia 29 dec ni tak silap..

cikmah:moh kite bersama2 mnguruskan muka!hehe

orked:jom kita plan p umah zila nak :)

izfanora said...

ok, perasan jugak korg yg amik pic kt tgh2 alam ritu kan.. hahaha.. asyik pk je dr cik mah pny entry, mana satu korg nie.. sampai hati cik mah xnk tegur even dah nmpk za.. huhu..

cik mah said...

alamak...za...sorrylah..kami segan nk tgur..nmpak bz je kesana sini..hehhee...