the bloggers !

Friday, 21 December 2012

confirm!

Assalamualaikum & hye semua! :)

yg ni insyaAllah confirm.
tarikh nikah + reception di postpone!
bukan seminggu dua
tapi 2 bulan :(
sedih
kecewa
sbb dah plan lama dah
tarikh masa sebelum tunang lg
dh rancang nk buat tarikh yg sepatutnya
dah book yg utk benda2 yg penting
MUA, OV, OP
deposit pun dh byr
ada yg dh 30%, ada yg 50%
OV takde masalah, OP takmo tnya lg (sbb member sendiri.hopefully dipermudahkan)
yg masalah besar is MUA
akk tu bersalin pulak time
arghhhhhhhhh T_T
mana nk carik
aku suka sgt MUA ni
sbb dia mekap sgt cantik, natural and mekap tak pecah2 bila pakai lama
harga pun affordable
pastu dh nmpk live bila ciktie (exb2b aka m2b) dh guna khidmat dia
mmg nmpk terbaekkk!
baju pun very the updated
sabar
benda kecik je kan ni
Kau permudahkanlah segala urusan perkahwinanku Ya Allah.

Jika benar itu yg Kau tentukan, Kau permudahkanlah aku utk mmperolehinya.. Jika bukan, Kau kuatkanlah hati aku utk menerima apa jua.





 ~kisah hati cikCT~

8 comments:

Miss Hidy said...

aloo..adoiyai..

Pida said...

Cikct tunda kahwin hanya kerana jurusolek?

Miss Red said...

sabar ja...perancangan Allah lebih hebat kan...dia lebih mengetahui yang terbaik..mesti ada hikmahnya...postpone..so bnyk preparation boleh buat dengan jayanya..kan..all the best..^^ xoxo

orked violet said...

ct, nk tnye, videographer Ct hire spe ek??

tgh bLur nk carik videographer.huhu

Unknown said...

alalala.. sian die.. sabr yew..

cikCT said...

nurul:tulah...hati dh meronta2 nak kawen ni..hahah

kakpida:bukan2..sbb ada pilihanraya katanya..tu yg postpone..pastu bila dh ada tarikh baru, jurusolek pulak bersalin time tu T_T

as: thnx..tulah..ada hikmahnya kan..tp yg tak sedapnya tu sbb ak rasa mcm dh lama sgt tunang ni...

orked:kita amik dgn abg wira aka wira visuals :)

unknown: thnx :)

orked violet said...

owh..thanks reply kt bLog Sya. kLW xmesti xnotice ct da replied. hehehe

Sya br contact abg Wira. tgh tunggu quotation. So far da wat da List videographers yg quality OK. price mmg majority above 3k utk 2 events. tu xmasok mileage, accomodation, etc.

Sya da hire OP da. da baya deposit pon.hehe. skang carik videographer pulak =)

thanks ct~

HONEYS said...

bln baper tu cik ct? ditakdirkan postpone spy i bleh pegi..hikhik