the bloggers !

Thursday, 4 October 2012

adakah anda b2b 2013?

Assalamualaikum si chanteks :)

lately ni my post asik pasal kawen2 je kan?nasiblah..org dah nak kawen mmg mcmni.kwn2 jgn meyampah dgn jaja ok?haha

ok, just nak inform yg grup for b2b 2013 dah pun selamat ditubuhkan oleh cik  scha heart aidil. so gugurlz sekalian blhlah join and first thing first before nak masuk grup ni kena folow rules and regulations ye :)


 
(klik imej untuk ke group) 
credit to scha


hopefully dgn ada nya goup ni kita semua blh share ideas together2 :)

p/s: anyone yg nak join grup ni directly request to scha ye.

~kisah hati cikCT~

8 comments:

Cik Saila said...

bestnya korg ada group..saila dulu nk join b2b 2012 tp xreti, so duduk jela diam2..huhuhu

Miss Hidy said...

B2B 2014 bley masuk x?? :P

nZaOdonut said...

B2B........tp xtau taun bila pon leh join ke??

Fainie said...

hi dear..nak invite u join veil contest http://adriacottage.blogspot.com/2012/09/dream-veil-contest-v20.html

Amalina Ali said...

nak join geng B2B 2013 boleh?? hihi.

http://amalinaali.blogspot.com

salam perkenalan. :)
Nana- JB

Anonymous said...

saya menerima tempahan bahulu pecah lapan. sesuai utk doorgift perkahwinan nnt..
harga sgt2 berpatutan.. rm1.20 sebiji tanpa kotak.. kalau order byk dpt lgmurah

email sy kalau berminat: suhaida.razak@gmail.com

terima kasih... :)

Sofia Karim said...

me too.. nak join jugak group.. tapi, xley klik pun link tu....

Yalis Food Resources said...

Tercari2 doorgift utk tetamu? Jadikan bahulu sebagai cenderahati utk tetamu.. harga sgt2 berpatutan..

yalisfood.blogspot.com