the bloggers !

Friday, 28 September 2012

syg ketat2!

Assalamualaikum,

Korang semua, cik mah, diyana, nurul & luvly kakak pida. syg korang ketat2!

thnx for ur advices :)

ye, mmg sakit kan nak lupakan?
tp kenapa mesti kita nak patah balik.
org tu dah ada kehidupan baru
and of course he looks sooOoo hepi*yelah baru kawen 12 hari*
aku tak perlu jadi b***h utk duk teringat je kat org tu
meratap pilu kenapa bukan aku yg jadi pasangannya
menjadi gila dgn sepanjang masa nk stalk fb dia je *i hate this!*

Allah dah rancang yg terbaik untuk hambaNya
Allah tau apa yg terbaik utk hambaNya

so mulai sekarang, SAY NO TO PIL TIDUR!

~kisah hati cikCT~

4 comments:

Diyana said...

good girl..
let's move on...

Cik Puan Tee said...

ada hikmah di sebalik apa yg berlaku. x payah membazir airmata! mungkin jodoh kita jauh lebih baik dr orang itu.

cik mah said...

sama2...dah2 jangan pk kan die lagi k..die dah bhgia n ct pun bhgiakan..insyaAllah...akan lebih bhgia...

Pida said...

Fikirkan hikmah, bukan penyesalan. Pandang ke hadapan. Sayang ct ketat2 jugak! ♥♥♥