the bloggers !

Thursday, 27 September 2012

apa yg kamu lakukan?

Assalamualaikum korang semua :)

korang,

nak tnya pendapat lagi boleh tak?
apa yg korang lakukan bila tgk 1st love whatsoeverlah konon2nya kan
org pertama yg konon2nya berjanji dengan kamu sehidupsematilahsangat
org pertama yg konon2nya berjanjichentasampaimatilahsangatkan
org pertama yg membuatkan hidup korang tunggangterbalikbangundantergolek
org pertama yg konon2nya mintak break sbb nak cocentrate on his study sedangkan 6 bulan lepastu dia bercinta balik

dan kemudian org tu berkahwin dan bukannya dgn kamu?

*update:errr..org tu bkn en petunang sy ye.harap maklum*

~kisah hati cikCT~

4 comments:

cik mah said...

story kita mcm lebih kurang la....hehhehe....doakan yg terbaik untuk dia...semoga kita n bakal suami kita nnti akan menjadi n dapat yg lebih terbaik....


:)

Miss Hidy said...

tragedi nampak...biasalah mesti jumpe orang2 yang mcamtu dulu baru Allah bagi yang betul2..normallah tu xpeliklah cume kitala kot terasa..almost semua orang merasalah..Dont worry be happy:)

Diyana said...

xde buat apa2... b'lagak cool mcm xde pape jadi.. (padahal dlm hati sakit sgt!)
doakan yg t'baik utk dia & untuk diri sendiri jugak
senyum, jgn t'lalu pikir kan sejarah.. pikirkan yg akan dtg..

Pida said...

Kak Pida takde pengalaman tu tapi kalau terjadi pada Kak Pida, ahhh lupakan je. Tumpu pada kehidupan kita sendiri.