the bloggers !

Tuesday, 4 September 2012

alkisahnya di mcd



gegeh x?hihi

xtaulah kalau korang pernah buat ke tak mcmni. alkisahnya, smlm ak ke mcd mitc. sementara nak tunggu mak blk dr jitra. dia naik bas dlm 10.30 pg so sampai melaka around 7 pm. dah namanya pemalas kan. takdelah aku balik jasin after keje tu. kononnya meround lah kat melaka sementara nak menunggu pukul 7 kan..

nak dijadikan cerita, aku melepak kat mcd mitc. tup2 timbul idea dlm kepala, why not aku pintal sekali bunga kat sini kan. dgn selamba nya lepas mkn, terus keluarkan bahan2 dr handbag dan bermula lah proses potong, pintal, potong, pintal, potong, pintal dan seterusnya :)

sedar tak sedar, dapatlah dlm 50 kelopak sudah.. tp tu baru dawai nya kot.. yg stokin dia? nantilah kalau ada mood aku update progress dia pulak :)


~kisah hati cikCT~

7 comments:

cik mah said...

yeah....berjayakan gn masa ngan sebaiknya...itu jelah masa yg ade...so kn manfaatkan..tahniah2...gud luck tok bunganya...

Diyana said...

ni mmg sgt gigih...
hehe

BIE said...

gigihnya CT.. sampai kat mcd pun boleh buat kerja2 diy. salute cik bie dengan CT.. hehehe..

good luck dear :))

ciksusu said...

tak sabar nak tgok bunganye ;)
cepat2 update ek ;)

cikCT said...

cik mah : gegeh buat sampai ayam tu pun tak terhabis mkn..hihi

bie: thnx :)

diyana: ye, mmg gegeh di situ sampai menggigil tgn memintal..hehe

ciksusu: insyaAllah nnt kte update bunga dia :)

orked violet said...

hehehe.comeL giLer!

sungguh gigih! anda pasti berjaye. hikhik

saye foLLower br awk.free visit/foLLow La ye~
sya-orked.blogspot.com

Cik Saila said...

terbaiklah ct :D saya pernah bt dkt kedai mamak time lepak2 dgn en gaban..tp sekali tu jela..hehehe