the bloggers !

Friday, 17 August 2012

zaman dolu2 :)

assalamualaikum semua :)

sedar tak sedar esok dah last day puasa kan? rasa mcm sekejap je masa berlalu.
sedar tak sedar jgk, tahun ni merupakan tahun terakhir aku beraya as a bujang.
sobs sobs T_T
sian mak..
taun depan dia nak raya dgn sape ntah
anak dia ni sah2 lah kena paksa beraya dgn laki dia kan T_T

sebenarnya, dah 3 tahun berturut2 aku tak berapa feel nak raya.
sebabnya?
dah 3 tahun berturut2 miss P dtg dkt2 nak raya termasuklah tahun ni
so ble dah ter raya awal ni, faham2 jelah kan.
lain betul rasanya.
seronok mmg seronok.
sbb blh mengemas rumah dan bersoping dgn girangnya tanpa perlu rasa lapar dan dahaga. hihi

aku nak share kat blog ni
koleksi gambar raya ktorg
dari thn 2009 sampai 2011.
sila carik perbezaan gmbr2 tersebut.



2009


2010


2011

nampak tak perbezaan nya?
ye, aku semakin mengembang. haha
tu blm tgk lg gmbr raya tahun ni.
dabel triple kembang kott

errmm..
rasa mcm ak tak pnh share gmbr konvo lah
alang2 dah tajuk dia zaman dolu2kan?


my family :)


three of us [IS220 Dec 08]


with my bestttttt fren. jatuh bangun kami bersama :)



alhamdulillah..akhirnya.
5 years with Library Science :)

rasa mcm berterabur pulak ayat dan arrangement post kali ni.
takpe kan readers? *ada ke?hahaha*


~kisah hati cikCT~

1 comment:

Cik Saila said...

selamat hari raya adilfitri Cik CT, terima kasih sudi jd follower sy eh :) keep in touch :D