the bloggers !

Wednesday, 1 August 2012

ogos dan 7.

assalamualaikum :)

arini 1 ogos 2012 kan?maknanya 1/8/12 lah kan? tp kenapa aku tulis ..eh jap.mcm tak best je aku.nk tukar bahasa lah pulak..jadik cikCT lah :)

ok,back to topic. ogos supposed to be eight which is 8 kan? tp bg diri cikCT yg malas ini 1 ogos 2012 bermaksud 7 bulan lagi to go! ohmaii oh maiiiii! giler ko 7 bulan kot.hapa pun takda ni!



7 bulan je lg weh *dup dap dup dap*


tp tetiba je arini cikCT..aisey..tergeliat lah lidah nk nyebut cikCT cikCT ni..haishhh..ok back to normal..ikut sukati lah nk bahasakan diri apa ye nnt :)

harini aku mcm rajin pulak nk hupdate wedding list..walaupun tak sehebat dan sekemas seperti b2b yglen kan..hihi..org pemalas mmg mcmni..tulis dlm buku je..tupun cakar aym..jadilah drpda takde kan :)



korang ada ke buku wedding mcmni jgk? ;p

oklah,tu je nk cte..update wedding preparation?nan hado lagi..nantilah..insyaAllah lepas raya nnt baru ak rajin kot nk update kat blog..jeles kot tgk b2b yglen update cerita2 diorg..aku?silent reader jelah..:) 

~kisah hati cikCT~

4 comments:

Pida said...

cikCT, yang penting dalam masa 7 bulan ni, kena tempah katering, dewan (kalau nak buat kat dewan), mak andam, dan yang terpenting - tempah tok kadhi!

cikCT said...

kak pida: tok kadhi kena book dr sekarang ke? alamak. tok kadi pun xtau sape. T_T

sepantas kilat sy akn carik & amik tau sape.kalau x, xdapeklah kawen kan . sobs sobs

Cik Awin said...

sama la ngn kita...7 bulan lagi..tp...x wat prepare lagi...

anakpakshaikh said...

berdebar ea... salam perkanalan dari ex-b2b. follow you