the bloggers !

Wednesday, 20 July 2016

Noah is Peterpan

Assalamualaikum & hye semua! :)

rajin pulak cikCT update blog
mungkin kerana hidupku sudah mula teratur
jadi masa untuk merapu di dalam blog pun dh mula teratur
echewahh

tgh buat tesis sebenrnya ni
sambil dgr kool fm
aku skrg ni layan kool fm
sbb lagu2 dia kena dgn jiwa2 zaman remaja dulu
so mmg hari2 layan kool

ok back to topic
tiba2 deejay ckp next song is from noah bla bla bla
aku mmg layan lagu noah ni sbb lagu dia kena dgn jiwa ku yang jiwang ini
biasalah org yg putus cinta dulu2 mmg layan lagu indon jiwang
dan rupanya baru ku tau
kumpulan noah is petepan yg dulu
diorg rebranding kot? mungkin ada ahli lama yg keluar atau ahli baru yg masuk
no wonder la aku minat lagu2 noah
sbb i is fan susah mati peterpan!
minat weh. lagu diorang mendayu2
sayuuuuuuuuu je dengar

aku taktaulah org mmg dh lama tau atau aku je yg baru tau
atau sebenarnya orang tak kesah pun noah ke peterpan
aku je yg over sampai buat entri pasal depa
HAHA


 ~kisah hati cikCT~

4 comments:

Miss Red said...

noah mana ni wei..hahha.

Anonymous said...

noah tu group si ariel peterpan . sebab peterpan takmo dia masuk group tu balik. dia kan bekas penjenayah...hahahaha

orked violet @ SYA said...

time tulis thesis, elok la jgn dengar lagu gitu wehhh

nasihat ikhlas dari gadis kecil molek. molek sangaattttt! hahaha

Pida said...

Eh, akak tau si noah tu nekas peterpan. Mcmana ct tak tau.. Hihi