the bloggers !

Friday, 15 February 2013

wed prep #2 : MUA oh MUA

Assalamualaikum & hye semua! :)

rajin pulak kan aku hupdate blog mlm2 semalam..tapi cerita tak habis..aiyyaaaa

ok nak bgtau MUA yg aku dh pilih tp belum byr depo lg..insyaAllah tengahri ni baru nk p bank in deposit.

bajet? apa yg aku blh bgtau aku dpt dua-dua MUA ni bwh 300. alhamdulillah.. DIA ringankan masalah aku dgn mereka ini. semuanya sbb tarikh perkahwinan aku yg dah berubah dan MUA yg aku amik dlm pakej bridal tak dpt nak mekap kan aku sbb dia baru bersalin time tu T_T

so, sy memperkenalkan my MUAs:

NIKAH






SANDING





berakhir sudah pencarian MUA ku..lepasni nk deal dgn Kak Rina pulak  untuk pemilihan baju pengantin.. kak rina blh tak tlg angkat phone dan balas msg sy? jgn buat sy mcmni kakak...majlis sy tinggal 2 bulan je lg ni kakak..kalau akk tak blh nk amik job sy, just reply msg je..tak kol pun takpe..tp sy nk jgklah duit yg sy dah byr kat akk tu..rm600 byk kak..nk byr duit kad kahwin pun dh lepas sgt2 tu..sobs sobs

 ~kisah hati cikCT~

7 comments:

Miss Hidy said...

erk lagi dua bulan aku plak yg da cuak..hihi..:P good luck!

CIK PIA said...

alamak dear.. nk dekat dah tu.. kak rina.. tolongla b2b ini...

orked violet @ SYA said...

Kak Rina. tolong jangan wat haL kat kawan saya!

hoho.saba ct.. dugaan org nk kawen.. huhu

sarahhernyzar said...

all the best ct. harap berjalan lancar majlis ct. kita lak yg berdebar lebih, hehe :D

Noreen Natasha Nona said...

jaja.. semoga preparation berjalan lancar..

FarizAtie said...

doa banyak2 dear dlu atie lg seminggu kena cr MUA..memang nasib x baik la ...janji make up simple n u nampak lovely

cintabella said...

all the best tau :) suh andam tu makeup cantik cantik :)