the bloggers !

Wednesday, 6 February 2013

perkahwinan blogger.

Assalamualaikum & hye semua! :)

giler skema tajuk ko cikCT oiiii.

seperti yg dijanjikan sebelum ini, sy cuba untuk meceritakan majlis perkahwinan rakan blogger B2B kita yg ratu DIY tu kan..sape lg kalau bukan CIKMAH. act, ini 2nd blogger wedding yang telah berjaya saya hadiri di mana wedding yg pertama ialah wedding PUAN ZIEMA. di mana di situ jugaklah pertemuan pertama sy dgn CIKMAH :) then dah rancang baik punya dh nak p wedding PUAN ZILA, tp rezeki tidak menyebelahi sy untuk ke majlis beliau . sori zila :(

alhamdulillah, wedding kali ni cukup bermakna bila mana saya telah berjaya menjumpai dan bertemu rakan2 blogger B2B. ohsem! itulah perkataan yg boleh menggambarkan perasaan saya *winkwink* dapat jumpa LINDA, SYA, SHA, DIYANA dan AWIN. dpt tau HONEYLALA dan CHA pun dtg jgk tp tak sempat ketemu nmpaknya kita semua :(

sudah2lah kau membebel wahai cikCT, gegeh pulak readers nk baca ko membebel. ceh., perasan pulak tu ada readers. boooo!

biar gambar yg berbicara, rasanya lebih seronok melihat gambar dari mendengar kau berceloteh yg ntah pape kan.






biru + pink. 
kek cantik! makanan lain semua tak sempat tgkp. semua dh masuk perut. lapar bebenau kekdahnya.


megapakah kau bereaksi begitu wahai perempuan?terlalu excited kah kerana melihat cikmah gorgeous. oh,cikmah pulak seperti sedang mengcuriouskan sesuatu kan


curik-curik amik gambau tetamu cikmah 


apahal? kataku kepada si penangkap gambau
dan bermulalah eposiod mengHARUK kan pelamin cikmah





sha : cikmah, kenal tak kita sape?
cikmah: kenall.. sha kan?
si kepochi: ni lah owner si lurvevanilla tuu



guestbook, props, banyaaakkkk sgt.rajin perantin buat sendiri kan


photobooth & the props

sudahlah kau cikCT, biarlah gambar berbicara konon, yg kau sibuk duk menceceh kat setiap gambar tu kenapa? biarlah gambar tu berbicara sendiri. dasarrrrrrr ....................... *sila sambung didalam hati masing2*

kesimpulannya, saya sungguh berbahagia di hari perkahwinan cikmah walaupun sepatutnya perantin yg terlebih-lebih bahagia. terima kasih rakan2 B2B yg vogue dan peramah bangat! insyaAllah ketemu lagi kita di wedding yg lain :)


 ~kisah hati cikCT~

13 comments:

Diyana said...

ni wedding blogger ke-4 yg saya pergi...
hehehe

Amalina Ali said...

wow. bestnyeee..... :)

Ziema said...

Nak pergi tapiiiiii ada hal kene settled padahal dah dekat dengan rumah.

Benci :(

orked violet @ SYA said...

hahaha.kLaka gile tgk pic. candid sgt taw..! hahaha

Cik Awin said...

sonok jumpa kamu semua...even 1st jumpa, tp macam dh kenal bertahun2 ;)

sarahhernyzar said...

dengkinya. sobs.
x dpt nk attend.
nnt mjls sara dtg tau.
hehehe :p

Honey Lalala said...

Sobs.. xdpt jumpa la! :(

s h a said...

Laa...honey lalala ngan cha dtng?Tu la.X dapat jmp diorang ek.Tapi siyesly suke sgt3 jmp CT ngan kawan2 lain.One day kte buat gathering kte2 je nak.Makan ke.Bowling ke?Beshnye.

cik mah said...

yeah...ade review lagi...seronok2...tu lah...alhamdulillah bila semua yg dtg pun hepy n excited...cik mah lagilah sngt2 excited n suka sngt bila tgok2...eh mcm kenal lah..kawan2 blog dtg...giler terharu sngt2....terima kasih memeriahkan mjlis....nk review lagi!!!!hehehhehe

CIK PIA said...

syoknyeee.. ruginya cik pia xdapat pergi... sobssssss

khadijah said...

wow bestnye dapat jumpe blogger2 ye.. kalau area johor senang la dija nak pergi, jauh2 tak dapat la hoho

aisyah kz said...

wahhh seronoknye dpt jumpe ramai2..
jmpt dtg majlis sy nt yea cik ct :)
bg alamat yea..

MiYOKO SuKi said...

rugi tk p wedding pn Mah....tp jauh sgtlaa...