the bloggers !

Sunday, 24 February 2013

1st GA by Nana - Spontaneous Picture !

Assalamualaikum & hye semua! :)

lama dah pasang niat nk join GA ni.tp hajat tak kesampaian sebab KONON nya kau bz ...sudahlah ko cikCT. bz lah sangattt  -_-

tak perlu membebel panjang nau.mohler kita menuju ke cerita sebenar.

ehem3, NANA b2b businesswoman yg semakin laju menapak dlm bidang perniagaan itu dgn penuh berbesar hati mnjemput anda semua join GA beliau. maka nya, aku pun teruja untuk men join nya kerana hadiah nya menarik! hewhewhew.

dan inilah gambar yang daku pertaruhkan! jeng jeng jeng ---------->























hover ko kan bg sampai 2 gambar..NANA ckp satu je kan kan? tp bg dua pun takpe kan nana kan? hewhewhew. NANA ckp lepas bg gambar kena cerita sikit pasal gambar tu. meh sini dekat sikit meh. nak cerita sikit di cerita di sebalik gmbar gambar itu.

1. gambar ni diambl oleh OP my fren's wedding. actually masa tu kwn aka si pengantin sedang berarak menuju ke pelamin beliau. then kitorg ni duk perati lah dia kat tepi jalan kan. pastu duk mengusik pengantin. gelak2 kan dia pastu ckp kuat pasal dia. padahal kwn tu tgh berarak tu. tup2 agaknya si OP ni dengar kitorang duk mengusik dia kat tepi pastu terus shoot gambr kitorang .kitorang yg hover ni apa lagi kan, haruslah pose! tu yg kalau nmpk gmbar mata semua tak nampak pastu gigi yg je lebih. mmg hover dr pengantin tau kitorang ni!

2. gambar spontan oleh OP jgk ni. sukaaaaaa sangat dgn gambar ni sbb semua gadis2 ini ialah housemate masa zaman degree dulu. kitorang ada 8 org satu rumah. biasalah duk hostel kan -_- to tak cukup sorang je. kiranya dah hampir lengkap lah kan. dpt amik gambar ramai2 atu rumah adalah perkara yg paling menyeronokkan. pastu gmbr pun candid kan. tak caya? cer tengok gambar perantin lelaki tu. aku rasa dia lah yg paling spontan kot? hahaha.

maceh NANA sbb membuat GA yg sebegini rupa. semoga rejeki NANA dilimpah ruahkan. AAAMINNN..

p/s: nak tau GA ni dgn lebih lanjut ? blh refer to blog NANA ye :)

 ~kisah hati cikCT~

8 comments:

Noreen Natasha said...

jaja.. gmbr yg kat bawah tu kite suka.. spontan sgt.. hehe~~

sarahhernyzar said...

gudluck my dear darla CT... all the best..

LiNda said...

dear..gmbar yg ke 2, baju ijau tu fatin ke?

Amalina Ali said...

Arghhhhh.... korang sangat happening dear. Comel sangat. :D

Good luck!!

cikCT said...

nona: a ah..suka gmbr yg last tu sbb semuaaaa nya ceria giler kan :)

sarah : thnx dear! gud luck utk kamu jgk :)

linda :a ah yunk..fatin tu kwn kita dr zmn diploma lg :)

nana: maceh NANA! ^_^

orked violet @ SYA said...

gud Luck CT situsanasini. hehehe!

Aien said...

hi..salam kenal..done follow you...sudi2kanlah follow sy jgk:-)

http://kucingsenyap.blogspot.com/

Amalina Ali said...

ALL THE BEST!!

-MHZ-