the bloggers !

Thursday, 14 February 2013

MUA oh MUA

Assalamualaikum & hye semua! :)        

Hunting for MUA area melaka dgn harga baawaah 400..
Untuk nikah dan sanding..
Alhamdulillah...
Aku dapat :)
Aku amik 2 MUA yg berbeza dan insyaAllah hasil mereka tip top!
Harga?
Mmg mampu milik punya!
Setelah ada drama ttg mak andam aka butik yg aku dh decide dan byr installment dr taun lepas lg (nnt aku cerita dlm entry lain ye)
Allah bantu aku dgn kehadiran dua MUA ni..



Aisey...tak ghoti pulak den nk copy paste pakai mende alah ni..esok jelah den hupdate ye :)

Assalamualaikum..














5 comments:

Miss Red said...

bestya ja.....:) Good luck..

CIK PIA said...

samalah.. cik pia pn xamik MUA dr butik yg sama.. amik independent MUA ... tp pakej yg MUA yg butik bg, amik aje bg kt sape2 sedara yg nak nnt.heeeeeeeeeee

LiNda said...

dear..linda pun amik dua MUA. satu utk nikah, satu utk sanding. Tapi bru jupe utk nikah je. utk sanding tak cari lagi...kikiki

Amalina Ali said...

nana amik MUA yang sama je. nikah dengan sanding org yg sama. senang. malas nak leceh-leceh carik. HIHI.

cikCT said...

as: thank you as..jgn lupa jemput aku tau majlis kau nnt :)

cik pia: patutnya kita amik full pakej dgn bridal tu tp kak rina bersalin time tu..so dia xdptlah nk mekap kan..just dpt pelamin dgn baju je dr pakej tu

linda: gud luck utk pencarian MUA sanding tau :)

nana: terpaksa amik MUA asing2 sebab sendiri yg tukar tarikh kan..sobs sobs