the bloggers !

Thursday, 31 January 2013

quick hupdate! *cikmahkusayang*

Assalamualaikum & hye semua! :)



anyone yg nak p wed cikmah sabtu ni?kalau ada, jom kita jumpa ramai2 ye.

aritu masa p wed ZIEMA, kita ngn cikmah janji jumpa dlm pukul 2..and i think 2 pm tu dah sedang2 elok kot nak jumpa sbb kalau dtg time tghri mesti org tgh ramai2 serbu kan. kalau rasa dah sampai and mcm kenal2 tu jgn lupa tegur2 ye :]

p/s: sha (http://lurvevanilla.blogspot.com/ ), awin (http://sepisorangperindu.blogspot.com), sya ( http://sya-orked.blogspot.com/ ), nnt kita jumpa ye kat sana :)


 ~kisah hati cikCT~

7 comments:

cik mah said...

Yeah...Mariah beramai2....xsabar nk jumpa...

LiNda said...

kemungkinan besar linda pegi jugak :)

s h a said...

Yeah...jom3.Can't wait nk jumpa cikCT and kawan2 b2b lain.Semoga dipermudahkanlah urusan kte utk berjumpa.Amin.Suke3. ;)

cintabella said...

dear, kebetulan sabtu nie saya ada kat area kl tu..boleh pegi wed cik mah..tapi kene cari address cik mah dulu.sesat pulak nanti :)

orked violet @ SYA said...

hehehe. excited nk g nih.

Aiman boleh pulak biLe Sya kate wed cik mah kt kg baru, teros die ckp mesti xde parking.

apadaa..suke pk -ve. mesti ad parking punye! ewah

Amalina Ali said...

WOW!!! bestnyaaa.... :)

Cik Awin said...

jumpa di sana...doakan awin selamat smpi k...