the bloggers !

Saturday, 11 June 2011

Sunshine Smile Contest

Fuhhhhhh fuhh fuhhh!gler berhabuk dh velog.ko ni tak syg velog ko ke cikCT oiiii....*kan dh kena marah dgn cik senah!hahaha

lama dah hupdate velog..sbb apa?sebab takde mud?knpa xde mud?hnya Dia yg tahu ^_^.ok2..stop mengarut..sbnrnya yg membuatkan ak tertarik utk hupdate velog adalah
kerana

..............................................
.................................................................
.........................................

|
|
|
|
|
|



---> dan juga dia <---




Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM)yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html
5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall



______________________________________________________________________________________


best best bestttt!
i suka kalau tang senyum2 ni
ni mmg my natural..kalau senyum tu mmg tak berhengat
so dgn cepat mudah dan pantas,cikCT pun mengejoin contest ni
walaupun sebenarnya aku lah manusia yg plg liat nk join contest2 
so incik Ashraf Jalil, this is my picture ^_^


'a picture worth a thousand words'
......................
gmbr ni nmpk mcm tgh gelak but actually this is my smile
senyuman yg plg tak blh lah tahan ke'hepian'nya
time ni mmg hepi sgt2 
sbb akhirnya usaha selama 2 thn telah terbayar
alhamdulillah akhirnya cikCT berjaya grad with ANC
my dream since i was in diploma
plus im so happy because this convocation
my whole family which is ayah+mak+angah+adik 
joined my convocation
sgt susah sbnrnya nk kumpulkan mak & ayh together
apatah lg after both of them had remarried with other people
so can u imagine how happy I am at that time?

so incik Ashraf Jalil,best x entry sy ni?best kan?best kan?hehe
hopefully, I can win this contest..why?of coz lah sbb i rasa i laaaaaaayak utk dpt title
senyuman yg paling ceriaaaaaaaaaaaaaaaa!
kan senyuman aka sengihan di ats sudah terang jelas lg nyata keceriannya???*blink blink
oklah,i ll stop here
byk nau lak celoteh ko cikCT oiiii
~assalamualaikum~

eh,lupa lak
3 org yg sy nak tag ialah:

1) che'sah
2) puan masuri
3) cik asmida


4 comments:

iszieylyanziy said...

hai cik cT...ngee,,

cikCT said...

hye cikgu ! :D

kuepelita said...

cik cT....sy cik esah keluh kesaH..hhahhaa

zazaw said...

nampak lebar sungguh senyuman itu kak

hehehe :)
gud luck