the bloggers !

Friday, 24 June 2011

its about 05/06/11



cincin diberi
baju kurung siap sepasang juga diberi
maka kami balas dgn sebakul ..
apa ek nk ckp benda ni?
yg pasti dlm bakul ada makanan dan manisan
di deco oleh sepupu ku yg baik hati
utk sepupunya yg comel
last minit decoration & preparation!
but alhamdulillah
semuanya dh selamat
a simple thing
bukannya benda beso pun kan
bertandang dan menanda je ;p
xde sarung2 ni ok :D

10 comments:

kuepelita said...

xlame dh tu aku nk merasa nasik minyak ko..bile nk dilangsung kan mek

cikCT said...

hahaha..laju je ko komen ea mek..insyaAllah dimurahkan rezeki dptlah ak belnja ko mkn nasi minyak kat kedai mamak..hehe

Noreen Natasha said...

ehem..ehem..bahagianya dia..meh cite kat kite jaja..btw congratz ja..sy heppy utk awk.

p/s: awf follewer sy yg pertama..hihihi

cikCT said...

cik nona,kita tau kita 1st follower awk.sb tu kita dgn cepat & pantas klik follow!hehe..
kalau kita duk serumah atau sekampus lg,mmg nona lah yg kita cari utk story mory ni..tp disebabkn dh jauh,so cerita kat blog je.hopefully tak melampau sgt kan :D

Miss Red said...

jaja..happy for you!!!..bila langsung..jabgan tersama tarikh ngn kakak aku pulak....la ek..t x dapat aku pg majlis grand ko..:)..

Noreen Natasha said...

dia terlewat sudah..kalau dr awal lg die ckp mesti everything will be find..

M.a.s.u.r.i said...

wooohaaa...tunangan org...jaga diri ok...
ape pun, tahniah....
moga bahagia dunia akhirat....
jgn x jemput nanti

sugar2 kapas strawberry said...

nak tunang gak :P

cikCT said...

pembetulan:
belum tunang lg lorh..hukhuk..

shahirah khairi said...

congratz cik jaja...