the bloggers !

Monday, 8 September 2014

lama dah.

Assalamualaikum & hye semua! :)

rasa macam lama dah sangat tak update blog.
rasa macam lama dah sangat tak menulis dlm blog
rasa macam lama dah sangat tak bercerita dari hati
rasa macam lama dah sangat tak meluahkan cerita hati
rasa macam lama dah sangat menyepi :)

insyaAllah I will be back to you blogspot
dengan cerita2 dan mungkin juga pengalaman
dan mungkin blog akan lebih kepada cerita TTC :)

majoriti kwn2 sy kat sini ialah ex b2b 2013
sbb rasanya time tu lah yg paling aktif berblog
tgk bloglist kawan2 entri kebanyakan dah cerita tentang anak masing2
seronok!
selalu baca entri diorang mesti senyum sorang2
baca keletah anak masing2
tahniah semua :)

yang belum ada rezeki anak jangan sedih2 tau
jangan sedih2 macam saya.hihi
sebab Allah tau bila waktu yg terbaik untuk hadiahkan kita rezeki zuriat
Dia akan bagi bila kita perlukan bukannya bila kita nak :)


 ~kisah hati cikCT~

4 comments:

Mrs NurulAsyraf said...
This comment has been removed by the author.
cik mah said...

Ye ye...lama menyepi..xsbr nk bc....cepat2...

Cik Jelita said...

cepat update... =)

Lady Yusuf said...

update ja...im waiting