the bloggers !

Thursday, 9 January 2014

hadiah free utk b2b atau sesiapa yg bertuah! by Handbouquet Ibtisam

Assalamualaikum & hye semua! :)

haaaaaaa meh sini dtg dekat meh.
meh sy nak bgtau.
ada org tu dia nak bg hadiah kat sape2 yg bertuah.
tp kalau nk hadiah tu ada lah benda sikit nk kena buat kan
tp jangan risau
takde susah mana pun
senang sgt2 dan hadiah dia, berbaloi baloiii
yg penting ada FB atau INSTAGRAM atau BLOG atau ketiga2 tiganya sekali.

cara2 ialah:

1) LIKE page HandBouquet-Ibtisam
2) LIKE pic ini gambar GIVEAWAY
3) SHARE pada wall anda & publickan supaya ciktie senang cek..
4) COMMENT pada gambar giveaway tersebut "Done, Nama penuh dan tarikh majlis"
5) Tunggu, Doa & Tawakal  moga ada rezeki kalian
6) Tamat 15.01.14, pemenang akan diumumkan pada 18.01.14

**2nd Giveaway ini juga boleh di share pada intagram masing2, means nama akan ada 2, so peluang untuk anda menang besar... gunakan hashtag #2ndgiveawaybyibtisam #ordinaryibtisam dan @ciktie
** ciktie akan cek pd instagram, fb, blog
** kepada blogger, anda juga boleh share pada blog masing2... means kalo share pd blog, nama anda akan jd 3... (fb,intagram,blog)
** terbuka pada mereka yg mjlisnya bulan3 2014 dan ke atas.
** pemenang dipilih secara rawak
** hadianhnya...
     1st - 1 Handbouquet + 30pcs tasbih Fatihah (random color)
     2nd - 1 Handbouquet + 20pcs Tasbih Fatihah (random color)
     3rd - 15pcs Tasbih Fatihah (random color)




Jadi apa tunggu lagi?
yg ni dah kali kedua ciktie buat giveaway
tahun lepas dia buat sempena anniversary.
tahun ni dia saje2 buat katanya.
rajin betul makcik sorang ni.

kalau korang nk tau, CIKTIE ni lah wedding planner aku
dia lah yg buat kan manik2 bagai2 tu dkt baju nikah & touch up kan pearl HB aku smpai jadik HB yg paling meletop
eh macam2 lah kalau nk ckp apa yg dia dh buat utk wedding aku dulu

insyaAllah kalau korang menang, korang takkan dikecewakan dgn hasil tgn dia.
dan jgn risau jika hadiah yg dijanjikan tidak diberikan
almaklumlah, ada je certain blogger yg buat gveaway tp hadiah nya smpai dah nak beranak pun tak dpt *pengalaman dr kwn2 blogger sendiri*
kesian ok, ko dah janji nk bg hadiah. pastu tak bg hadiah.
promotion nak. ntah pape ntah. fuhhhh emosi i tau.

oklah takmau membebel panjang, kepada yg lain di luar sana,
SELAMAT MENCUBA!

 ~kisah hati cikCT~

5 comments:

S. Faezah said...

cam best GA..klu sempt boleh join..:)

ain said...

Thanks the info dear :D.. Harap2 adalah rezeki. In sha Allah :D

S. Faezah said...

alaa da tamat T.T

orked violet @ SYA said...

ct, kite br on blog. hikhikhik

rindu la kt u. muahh2. hehehehe

s h a said...

hye cT...sha yg ni pon br bukak blog.Ngee.Rindu pulak zaman buat persiapan bila bace entry free HB ni.