the bloggers !

Tuesday, 8 October 2013

lama nau menyepi sampai google pun dah lupa kat kita. sobs sobs T_T

Assalamualaikum & hye semua! :)


haaaaa. tulah. pemalas sangat nak update blog kan. padan muka T_T

nipun sebenarnya ingat2 lupa dah paswordnya, nasib baik blogspot tak banned. kalau tak meratapi jelah tgk blog sendiri hari2 kan.

rindu sgt dgn kawan2 blog. rindu nk tulis blog. rindu nak blogwalking nk tggl jejak. tp kekangan masa mmg betul2 x bagi aku tulis blog. sobs sobs

sebenarnya nak cerita, dah 2 minggu aku tak masuk opis tak blogwalking tgk ex & b2b. husband ku yg terchenta berkampung kat hospital hampir 10 hari. haruslah dgn bini nya sekali kena berkampung gak kan. takkan nk tinggal laki sorg2 tido kat hospital. menangis tak berlagu lak aku nnt tido sorang2. mula2 husband disahkan positif leptospirosis ataupun bahasa mudahnya kencing tikus!

banyak sgt kisahnya sepanjang kami di hospital selama 10 hari. insyaAllah lain kali aku sambung lagi. masa tak mengizinkan nk cerita banyak2. dan alhamdulillah husband beransur baik sekarang.

nnt kita cerita lagi ea?

 ~kisah hati cikCT~

14 comments:

Diyana said...

alhamdulillah dh ok...
semoga cepat sembuh (^_^)

eddany @ WE said...

alhamdulillah semua nya okey... :)

cik mah said...

Alhamdulillah..rindu kamu jugak!!!!

Nursaila Norman said...

alhamdulillah dah ok..pasni update yer :)

Farah Firdaus said...

welcome back :)

aizuemi said...

harap semuanya baek-baek hendakNya

Pida said...

Semoga ct dan cik abang baik-baik sahaja ye.

cikCT said...

thnks m2m diyana :)

cikCT said...

alhamdulillah WE..hopefully semuanya semakin ok :)

cikCT said...

rindu cikmah jugakkkkk! :)

cikCT said...

tq saila!

insyaAllah akn cuba merajinkan diri update *sambil garuk kepala* hihi

cikCT said...

tq dear :)

cikCT said...

insyaAllah..terima kasih :)

cikCT said...

tq kakak pida. mish u!