the bloggers !

Friday, 16 December 2011

layout baru!

ATTENTION!!!

ada sesape tak yg willing nak tlg tukarkan layout terlebih ceria cikCT ni?
aku rasa layout ni mcm dh tak sesuai dgn jiwaku kini..
almaklumlah,dah lebih dewasa kunun2nya kan..kekeke

anyway,bukan aku taknak buat sendiri
tp setelah dicuba byk kali ttp tak boleh nk ditukar jgk layout nye
penat tau den donlot2 ni
kesudahnya bunga2 matahari ni jgk yg keluar.
hampeh btl!

so,kalau ada sesapa yg buat service *kalau free lg best hehe
leave your comment here and let me know how to contact you k..
thankx uolzzz! (:

~kisah hati cikCT~

3 comments:

Miss Red said...

ja explore sendiri je.......fuhh..jenuh jugak la...aku nk bg memesrakan alam blog aku tu..

http://www.blogaholicdesigns.com/

cube try yang ini..
copy je code yang ko suka kat widget HTML/JAVA script..

Miss Red said...

gadget bukan widget...hehe

deqla manjew said...

slm knl..nice ur blog n layout mcm owgnye..ehehh...pls come hit(follow) me back ya, done follow u dear! :)