the bloggers !

Wednesday, 13 July 2011

nk hupdate jgk velog!!

assalamualaikum dan salam sejahtera kwn2 velog ku
sy rinduuuuuuuuuuuu kan kamu semua tau!
hari2 bukak velog sendiri niat di hati nak hupdate
tp mesti pastu takdak buat pape 
just tgk je velog yg mmg kanak2 punya theme+design ni
pastu buat muka blur
pastu bila dh blk keje nyesal tak sudah tak hupdate velog kan

so,apa sebenarnya yg ko nak cerita ni cik senah oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nak cerita psl B.E.R.S.I.H. lah
taktau sape yg benar sape yg salah sbnrnya
ak jadik pemerhati melalui media massa sahaja
tp yg pastinya bila time nk ngundi nnt
ak rasa ak dah tau nk undi siapa walaupun sblm ni niat di hati nk jadi pengundi hantu sahaja


hahhahaha
gila ko cikCT p reveal kat velog ko nk jadik pengundi hantu tapi
ada aku kesah?ahahahhahaha

~kisah hati cikCT~

1 comment:

Noreen Natasha said...

ohoh..update jgn x update velog..ngeee..