the bloggers !

Wednesday, 27 July 2011

keranamu che sah keluh kesah '",)

cikCT,
sitinoorhaniza.blogspot.com

___________________________________________________

che' sah keluh kesah@cik kuepelita
http://nrhafisahzakaria.blogspot.com                              27 Julai 2011

Dear Che Sah keluh kesah,

Surat balas terhadap suratmu kepadaku 

Merujuk kepada perkara di atas,sy cikCT sungguh berbesar hati kerana che sah keluh kesah@cik kuepelita kerana sudi melayangkan surat semangat kepadaku.sesungguhnya sy terlalu gembira ketika membaca suratmu itu.sy seperti tidak percaya masih ada rakan yg masih mengingati daku yg kerdil dan jua terpencil ini.

2. utk perkara kedua yg ingin sy nyatakan di sini ialah mengenai kebanggaanmu terhadapku iaitu 'Saya amat berbangga dengan kamu kerana apa?kerana follower kamu sangat banyak berbanding dengan saya yang hanya 29 org je'.kalau anda nak tahu apa rahsia sy ialah rajin2lah blogwalking.dolu2 masa zmn praktikal sy dan jua puan masuri tersangatlah rajin blogwalking.sbb tu kami ada follower.kalau anda tgk velog puan masuri lagi lah ramai follower.sbb apa?sbb dia rajin blogwalking bukan seperti sy.velog sy cantik kan?cantik kan?tau sbb apa?mestilah sebabbbbbbbbb.............sy comel!boleh kan?boleh kan sy ckp mcmtu??

3. terima kasih di atas cdgnmu untuk menaikkan semangat daku hupdate velog...tetapi che sah keluh kesah@cik kuepelita, sy merasakan sy tidak dpt mempraktikkan cadangan kamu.hal ini kerana sy tidak pernah menonton cerita korea apatah lagi mempunyai simpanan cerita2 tersebut.jadi,bolehkah kiranya sy menggantikan korean tersebut dgn cerita dan lagu2 melayu??boleh kan?boleh kan?mestilah boleh...sbb velog ini sy yg punya...hahahahaha..*takde kena mengena pun

4. last but not least,di sini sy ingin menyeru kepada semua follower2 sy yg berjumlah 207 (excluded che sah keluh kesah@cik kuepelita) mohler kamu beramai follow beliau.sesungguhnya velog beliau tersangatlah seronok utk diikuti dan jua dibaca.ini kerana beliau rajin woooo hupdate velog.info berguna lagi tu.bukan mcm ko cikCT..M.A.L.A.S.!

5. sekian sahaja untuk kali ini.semoga kita ketemu di lain rancangan.renung2kan dan selamat beramal!

best regards,
cikCT,
putakawan cemerlang gemilang dan terbilang.

~kisah hati cikCT~

6 comments:

Miss Red said...

hoho..aku ingat surat apa la..td..hehe...Cik sah..Salam 1 Malaysia...rajin blogwalking eh..n tinggalkn jejak kat blog dorang..means letak la meseg yang kita dah sampai kat blog dorang..n bg tahu dah follow...confirm dorang akan follow balik...walaubagaimanapun followers blog saya tidak seramai vlog cik jaja................hoho..sadis2...n good luck cik sah oi..:)

kuepelita said...

miss red...hahaaa..salam 1 malaysia..
kite pemalu cket nak tingal jejak..hahaahaaaa
jaja>>walaweh surat ko siap sebijik macam surat rasmi..hahhaahah

Noreen Natasha said...

ehem.. nk menyibok gak.. korang..join give away..ada hadiah best..


jaja: kemain ada reply surat cik kuepelita

nZaOdonut said...

hahahahhaha! cmni punye surat rasmi pon ada ka??...

neway...kreatif2!!...hahahhaha!

nZaOdonut said...

cik CT>> ak suda folow kmu kah??...hahaha!

aaron aziz said...

saya nk follow nza odonat..dia wat donat sedap..