the bloggers !

Friday, 18 February 2011

perasaan apakah ini...

baru 2 hari ditinggalkan...tp mcm2 perasaan yg timbul..macamna aku nk menghadapi nya lg 1 mggu? 2 minggu? sebulan?ohhh...apakah perasaan ini...apakah yg sedang berlaku..

ntah kenapa tiba2,aku rasa sedih gler.sedih bangat sampai menangis teresak2..lama dah aku tak rasa alone mcmni..aku terlalu rindu..rindu...

mcmni agaknya perasaan org yg ditinggalkan..ditinggalkan seorang diri di rumah...takde sape pun yg temankan..kucing pun dh takde...yg ada pun kucing belakang yg dh jadi kucing wakaf...dak hamster sorang nipun bkn blh bawak main..duk terperuk je dlm sangkar..if ada kucing dulu,dia lah yg temankan aku bercakap,makan, tidur...tp sekarang ni sesape pun xdak dah..


coklat - upin ; putih - ipin
 [mak yg bg nama diorg ni..tp si upin dah jadi arwah 3 hari lepas..tggl si ipin je yg temankan aku skrg..sedih betul.]

aku rindukan aulia..rindu nk gaduh dgn dia...mak ckp smlm masa dia baru naik flight,dia dah nangis2 rindukan aku..sampai teresak2..katanya,dia nk aku blk sabah dgn dia sekali...dia suruh mak aku je yg tggl dgn atuk dan nenek..biar dia duk rumah duk ngn aku..sgt sedih ble dgr dia ckp mcmtu..la ni ak lak yg teresak2..teringat kat dia...


Aulia' Maisarah

and at the same time..aku jgk rindukan seseorang..seseorag yg pernah bertakhta dlm hati ni...bukan niat ak utk lupakan dia...tp dia terlalu ego..terlalu ego utk memiliki aku...aku dah tak blh nak berharap lagi dgn dia..saya minta maaf awak...bukan sy tak sayangkan awak..tp antara kita tiada jodoh..mmg dah termakbul apa yg awak minta selama ni..awk mmg nk sy jauh dari awk kan..ye ..skrg ni sy mmg dah jauh dr awk...jauh dr hati awk...sy dah tunaikan apa yg awk nak...impian awk dh tercapai...terima kasih cikgu...



dan akhirnya aku memilih org yg btl2 cintakan aku..yg tak pernah malu nk berdamping dgn aku..yg sentiasa ada di sisi aku..yg sentiasa nak sehidup semati dgn aku...insyaAllah..terima kasih kicap...semoga hubungan kita berkekalan hingga ke syurga kelak...aminn...



got to go..dah maghrib..harus megemaskan diri dan rumah yg dah mcm tongkang pecah ni..kalau mak nmpk rumah mcmni mmg sumpah kena bambu ngn penyapu..assalamualaikum semua..


[nota kaki : sy sgt emosi di dalam post kali ni dan agak bersifat peribadi..emosi..emosi..]

5 comments:

Miss Red said...

relax..ja....:) emosi semntara je 2...sama2 doakan yang terbek k..

me220784 said...

saya suka mr speaky. ekekekeke! mcm mana hamster leh mati?

M.a.s.u.r.i said...

waaaa....best2...hehehehe

cikCT said...

as: thanx :))

kak rozie: dia keluar dr lubang terowong tu sbb time time tu terowong di basuh...org just tutup pakai kain je..dia tolak kain tu then kuar dr lubang..terus hilang tanpa dikesan..

mas:apa yg best? kicap la tu :p

Telaga Putih said...

wahhh!! hamster!!
sy nya chiko n chiki.. rindu dorg.. da lama xjumpa.. huk9