the bloggers !

Thursday, 17 February 2011

give away ~ cOOl with sunglass !


akhirnya...
pintu hati sy telah terbuka
utk merajinkan diri meng'join' mende give away yg tlh di tag by kakak rum8 sy kak roji rozie
walaupun sy mcm pelik2 tgk mende ni
tp ku gegeh kan jua diri 
chaiyyoookkkk

so,mcm biasalah 
if kita nak join mesti ada syarat2 nikah penyertaannya
 <-----iaitu------->


:: ada blog sendiri --> settle! ::

:: jadi blog follower dan my contest blog beliau --> eh,sy dh lama jdk pollower beliau ler.*winkwink ::

:: letak banner di entry dan side bar (make sure both must b link back to this page) --> settle oso! ::

:: buat satu entry dgn title Cool With Sunglass! --> and im done! hoOO yeahhhhhhh ::


:: sape yang join pls inform beliau sapa yang tag dan bg id follower dia (sbb org yg mengetag pun akn dpt hadiah) ::

:: tag minimum 2 orang ::

maka nya cikCT mau tag fatien the owner ;  miainis ; cik eyka ; miss asmida ; cik amani 

:: linkkan entry uolz di sini ::

:: dateline is 19/3/2011 ::

sELamaT menCuBa yeahh ^_^

12 comments:

fatien ! said...

tq cik ct. insyaallah akan join :D

Miaainis said...

thanx tagged me dear... k, nt i follow jugak laa besh3 nih

cikCT said...

fatien: sesama..jemput join ye..sy dh betulkan semua link semula ^_^

cikCT said...

miaainis:ur welcome..jemput2 ye ^_^

syafiqah @ syasya said...

Assalamualaikum dearr :) thank you sbb tag saya. Insya-Allah, nty saya join :D

Miss Red said...

tq..cikct for ur tagged .weee.InsyAlah..saya akan join..:)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

salam CT..pinky momma dtg melawat..tapi u x folo dua2 blog as requested la dear..

http://eppyphamdiary.blogspot.com

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com

pas dah folo dua2 nih nnt roger kak pinky lik yer..im waiting..tQ =)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tenkiu dik..noted..

all da best..stay tune wif pinky momma..another mystery gift for my top visitors..

me220784 said...

yeay budak tu join juga akhirnya. :D

M.a.s.u.r.i said...

mcm kenal jer tmpt tu...hehehe

cikCT said...

kak rozie: tau xpe..akhirnya org dh dpt hidayah..hehe

mas:sy pun mcm kenal je tpt yg amik gmbr tu :p