the bloggers !

Saturday, 19 February 2011

n3 ini utk kamu berdua! lap uolz lahhhhh~

morning semua!

okies ye...n3 kali ni aku nak buat khas utk datin masuri and kakak rojie rozie.. nape tiba2 mcm rajin gler nk buat  n3 mereka?sbb sy rindukan mereka!!!!uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

teringat masa praktikal dolu2.susah senang bersama2 masuri..and dpt pulak rum8 yg baek hati kak rozie.almaklumlah we olz ni org kampung.baru dtg key el and menyewa pulak kt tpt yg KHOT --> vista angkasa.almost 3 months menyewa sana.byk benda baru yg we olz belajar.and byk jgk tpt yg we olz ukur jalannya.hahaha..part tu yg terbaekkk!kan masuri?

kakak rojie, sori ye sbb manyak tak buat contet contest yg telah ditag.nape nath ntah sy takmau buat.mesti sbb sy malas kan?kan?hehe...but atlast,org berjaya jgk buat contest yg akk tag.rajin tak org?rajin kan?kan?hehe..

and masuri,sy nak PRINTER sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!hahaha..kejam tak mintak kat belog ni?kejam tak?kejam kan?kan?kan?hahaha...nasib baiklah i fhm yg u ni tgh bz nak kawen.kalau tak mesti i sumpa2 u jdk hamster.hehe..rasa rugi lak tak dpt join u carik brg kawen.i pun nak join jgk.nak carik pglmn.nnt sng i nak buat persediaan utk i pulak.kan?kan?kan?hahaha..

oklah,ekcelli tujuan n3 ni jgk adlh utk meng war2 kan (eh,apakah itu?Adakah itu peperangan?) award yg tlh lama dibei oleh mokcik masuri.maceh la ye.walaupun sbnrnya takdak apa yg sy buat.adakah beliau memberi award trsebut kerana beliau juga rindukan saya?haha..itu kena tya pd tuan punya badan..hahaha..*sila gelak seperti tuan hj bakhil


oklah,nk jenjalan tggl jejek jejak kat belog org.mood sy pg2 ni ialah mud rajin.daaaa~

[nota kaki: sy juga rindukan incik kicap saya..hukhuk~]

3 comments:

i.b.t.i.s.a.m~ said...

rajin nyer kamoo jaja~~
nt fakhrul kawen, ko p x?
kemsalam kt sumer ye...

me220784 said...

thnks jaja. all the best wth kicap man ya! :)

M.a.s.u.r.i said...

hehehehe...mesti la rindu jugak...ekekekeke....xper2...sy pon xd pengalaman b4 nie...nanti jd expert sendiri...wawawaw.....