the bloggers !

Thursday, 12 February 2015

menyepi lagi

Assalamualaikum & hye semua! :)

CADAR PATCHWORK MURAH RM100


haish. taktau lah apa nak jadi sekarang ni. kemain pemalas lagi nak update blog. padahal bukan ada anak pun yang nak dikelek (bukan aku kata tapi orang yang kata. orang takde anak lagi xde alasan nak ckp diri ni sibuk) amboi introduction kemain lagi bg ayat panas kan.

sebab tu sekarang ni aku jadi lambat nak update blog. sebab takut blog ni akan jadi tempat luahan perasaan aku yang negatif. tambahan lagi iols dah ada stalker skrg. hye stalker! best x baca blog ni? :p

cerita TTC? tiada usaha walaupun kemain lagi azam tahun baru haritu nak diet. diet ntah ke mana ntah. HAHA.

anyway, jika ada yang berminat dgn cadar patchwork jgn segan jgn malu wasup daku ye.

CADAR PATCHWORK RM100
Facebook : Elsa Patchwork RM100
instagram : cadarpatchworkrm100

assalamualaikum =D


 ~kisah hati cikCT~

1 comment:

orked violet @ SYA said...

aippp! rajin cepat. jgn lupe makan! diet tu xpayah pon xpe yangg. klw obesiti ke ye la doc suruh. takat comel2 cm kite nih tarahal (confident. hahaha)