the bloggers !

Sunday, 31 May 2015

CADAR PATCHWORK MURAH RM100

Assalamualaikum & hye semua! :)

*ENTRY BARU DI BAWAH*

Entry tahun baru kita mulakan dengan penjualan CADAR PATCHWORK RM100 :)

tiba2 semangat pulak nak meniaga kan. hihi

kali ni kita jual cadar patchwork termurah di pasaran tanpa perlu  borong utk dapatkan harga serendah RM100.

Instagram : cadarpatchworkrm100
FB: Elsa Patchwork RM100

Cadar patchwork 100% cotton
Queen/ king : 1 cadar + 2 sarung bantal
Rm100 



untuk postage perlu tambah RM15 semenajung malaysia dan Rm30 sabah dan sarawak.
utk COD di Kg Baru dan NSK Rawang sahaja.
boleh wasap 017-6190500 (Untuk patchwork sahaja)








selamat bershopping!
jemput2 cuci mata tengok.

 ~kisah hati cikCT~

6 comments:

Rina Ellisa said...

oh tidak lawa-lawa nya... Y___Y

Mrs NurulAsyraf said...

Aku nk free bole adiah kawen wakaka...

cikCT said...

rina : meh2 jemput beli. hihi
nurul : boleh je free bg hadiah kahwin tp tlg carikkan customer kurang2 3 org. haha. nnt aku wasap gambo cadar tau.

Puan Awin said...

alahai...cantik2 sangat...ikut nafsu mmg nak beli, tp pk balik, brg2 'si kecik' lum complete lagi, hold la dulu nk beli cadar ni :(

cikCT said...

Dulukan brg baby dulu awin. Nnt pas baby dh keluar blh beli cdr dgn kita lg. Insyaallah kita jual lg :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)