the bloggers !

Saturday, 6 April 2013

1st GIVEAWAY from page HandBouquet-Ibtisam !

Assalamualaikum & hye semua! :)

thnksssss korang semua yg bg komen! rasa terubat sikit lara dihatiku yg LARAAAA ni. T_T
ramaii yg suh bakooo butik tu. tapi aku takut tak dpt kawen lak kang. ada yg bersanding dlm penjara nnt. hahaha. ok tak kelako. kemain SYA kan? siap suh carik keyword by Boolean bagai semua tu.. mentang2lah LIBRARIAN kannnn :p

sampai sekarang aku stil BLUR lg. pasal butik yg cancel last minit tu. keesokan harinya kau ada gakj p satu butik kat Melaka tu. siap dh letak depo RM150 lg. dh pilih baju semua lah. taaaaaaaaaapi, tetiba rasa mcm baju tu tak cantik meletop pulak. HAHA. sengal betul aku ni. so skrg ni stil duk survey butik2 area KL ni kot ada yg dpt RM500 sepasang ke kan?

giler melalut cite pembukaan ko cikCT. ni aku nk ajak korang join GA by mybff aka my wedding planer. fuyyyoooo.. wedding planner lah sgt :0

~1st GIVEAWAY from page HandBouquet-Ibtisam ~




cara-cara nk menang? senang giler hoccayyyy!

1. Like page HANDBOUQUET-IBTISAM..
2. Share gambar GA di wall FB anda dan set as public supaya ciktie mudah tengok walaupun bukan friend..
3. Tinggalkan comment di bawah gambar GA...
"SAYA NAK!! Serta Nama penuh & tarikh majlis anda"
4. Dan jika sesiapa BLOGGER, bole share kt blog post dan serta kan sekali link post tersebut di ruangan komen 
gambar GA... Satu credit untuk blogger...


Just it!!

** 1st GA ini dibuka kepada bride-to-be yang mjlis nya pd bulan June 2013 dan ke atas, tahun depan pun boleh join..
** 2 orang pemenang akan dipilih dgn membuat cabutan undi oleh cik asben...
** Pemenang akan menerima satu jenis HandBouquet (Pearl/Felt/Satin) & 10 corsage brooch untuk mjlis anda mengikut citarasa dan tema anda..
** GA ini berlangsung sehingga tiba hari ulangtahun pernikahan kami iaitu 13/4/13 jam1200am...
** Comment pada 
gambar GA selepas waktu itu tidak dikira...

** GA ini berlangsung di FB ye para blooger sekalian... kalo letak link kt bawah post ni, kene jgk letak kat sini gambar GA

Senang kan? 


So, apa lagi. marilah kita beramai2 join GA ni. mana tau rezeki korang nk dpt HB free :D


~Kau permudahkanlah segala urusan perkahwinan ku Ya Allah. Aminn~

1 comment:

orked violet @ SYA said...

ct join?? gud Luck ye =)