the bloggers !

Thursday, 28 June 2012

CREATIVE BY LYNDA? SPECIAL PROMOTION & YOU CAN GET THIS TOO!



ehem3..
2nd time ni join b2b punya program
so gugurls sekalian,
jom join!
mudah saja
tak perlu nk kumpul like banyak2
just share this in your blog and fb
and inform her.
and im done! :)

apa yg CREATIVE BY LYNDA bg kte free tu ye?
(copy paste je kat blog kak lynda ni.hehe)


500pcs white paperbag favors (decorations only) - sape yg nak bg free kan?
10pcs of VIP favors - dah boleh cuci tangan for VIP.hehe
1pc of exclusive guestbook with frame - yeayyyy! tak perlu nak DIY bagai2 lg dah ;p
A handbouquet - free jgk?wowww!

apa yg uolz2 perlu lakukan?

Click like on our facebook page
www.facebook.com/creativebylynda
Share the picture above on your timeline

DONE! :)




ATAU


Save the picture above
Share and spread the words on your blog
Leave your blog url in the comment box!

DONE TOO! :)


sebenarnya lama dah usha blog kak lynda ni
mmg cantik2 brg2 dia
boleh usha blog dia
kompem takkan menyesal punya usha! :)
rare & creative plus usha harga pun affordable
mmg blh kalau nak DIY
tp kalau dah M tu dah mmg M lah jgk kan

ok gugurlz sekalian.
selamat mencuba!



~kisah hati cikCT~

2 comments:

ciksusu said...

Gutlak cikCT ;)
folow n link kamu ye ;)

cikCT said...

tq ciksusu!
:)