the bloggers !

Friday, 16 May 2014

nuffnang oh nuffnang *terpengaruh dgn saila*

Assalamualaikum & hye semua! :)

x memasal je nama saila up jadi tajuk entri. sori saila :p

aku sebenarnya tak reti main nuffnang2 ni. buat blog selama ni tak pernah 1 sen pun singgah kat nuffnang aku. tp sejak hujung taun lps adalah singgah seposen dua posen kat nuffnang aku. lately ni pun ada 2, 3 masuk CPUV tp tulah tak byk mana pun. main sen2 je. tp still rezeki kan :)

lepastu tgk saila baru je update pasal cpuv dia. tetiba aku gatal nk cek jugak. eh tak pernah nmpk CPUV tgh on going. selalu nmpk dah credited je. almaklumlah aku kan paling pemalaas nk update blog.

yg ongoing ni ialah OREO. mcm saila jugak . eh nama saila lagi :p lpstu tgk contest dia mcm senaaaang sgt. just mkn kat mana2 secret receipe terpilih . mcm best je. jom pergi nak?

antara outlet SR yg terpilih. printscreen je ni. malas nk taip ;p





 ~kisah hati cikCT~

9 comments:

Miss Hidy said...

Aku pun gatal nak check..eh ada jugak la,,, contest hape ni..

Nursaila Norman said...

kenapa byk sgt nama kita niiiii..grrrr! marah nie..hahaha..
saila nk g mkn blk keja ni kot..sbb kebetulan nk keluar blk keja ni..
tp kalau mkn dgn ct pun best jugak nih..boleh borak pjg sblm ni dlm blog n fb je kannnn.. hikhik!

PetakBunga said...

cerita nufnagg buat rasa sebak..
baik tak pyah cerita..

oh jom reles tension sambil imbau nostalgia cinta lama..
kalau sudi jemput2 ke blog kita ek..

cikCT said...

Contest tp ko kena p mana2 sr utk mkn tnpa gajet.tp yg nuffnang cpuv ni kira mcm bonus ko blogging.xpe.biarkan je dia lama2.kumpul duit byj sikit.hehe

cikCT said...

Sbb saila yg buat kita mengidam nk buat entri baru.haha
kita blk keje ni msk lah pulak.myb weekend kot.nnt saila update psl oreo ni tau..
rasa mcm nk mkn dgn saila jgklah.try ajak linda jap.hehe

cikCT said...

Baru je skodeng blog petak bunga td.hihi
nnt kita rajin kita imbau nostalgia cinta lama.ecewahhhh.

Miss Hidy said...

Nak join jugakk..

Nursaila Norman said...

saila kan g expo baby Jumaat lps..tp g expo x lama mana pun kelam kabut je nak keluar sbb rimas n lapar..terus g SR..tp masa tu dah kul 8 lebih..promoter Oreo dah balik..sobs!! sabtu ahad duduk rmh sbb x sihat sgt :(

s h a said...

Wahh...cikCT skrng rajin monitor nuffnang ke.Gudluck dear.In shaa Allah pasni bertambah ringgit2 plak. :)