the bloggers !

Tuesday, 1 November 2011

jom jadi rajin!

hye kawan2 semua!
assalamaualaikum!
salam ceria!
wahhhh..semangat nmpk ko cikCT?

actually,rindu sgt nak hupdate velog tp kemalasan tu lebih memanggil2 diriku ini.apa ek yg nak ditaip?

nak cerita sikit pasal life kat kl ni.so far so good..(good ke?) tough..mmg tough..tp dah namanya life kan?kena hadap jgk walaupun kau terseksa..sekurang2 ko jadi kuat sikit..takdelah lembik sgt..

from now,aku dh stat prepare sikit2..tapiiiiiiiiii...sgt sedih ok!benda yg aku dh decide dh kena 'caras'..err actually takdelah caras tp kbtln ..benda tu dh jadi trend kan..so nak taknak , aku kena tukar lain utk mengelakkan sebarang kontrobersi.*kontrobersi gitewwww..gegehlah ko cikCT..buat jelah research lain..takyah lah nk jadi buah mulut org nnt..ko dgn dia dahlah ada kes..kang mcm2 keluar lak kang...ok,melalut sudah!

dah 3 minggu tak blk mlk.uwaaaaaaaaaa!nak balik mlk!nak blk mlk!errr....ayh,blh tak kalau akk tak blk kampung mggu ni?malas lah nk blk kampung.nak blk rumahhhhhhhhhhh!!!

xde kena mengena pun dgn entri ni,tp aku letak jgk sbb cantik gila!


~kisah hati cikCT~

2 comments:

wos said...

tetiba teringat masa akak mula2 dok kl dulu.
14 tahun lepas.
tiap2 mlm sedih nak balik kg tp takde duit.

eh, sekarang pun..
sobsss...

cikCT said...

oh kakak wos,

xsangka nasib kita serupa..
kita serupaaaaaa~

sobsobs..

errr...skrg pun masih begitu??