the bloggers !

Monday, 17 January 2011

NO COMMENT!

what d?
mende tajuk ko meraban tu?
haha..
actually taktau nk hupdate apa cite sbnrnya..
tp disebabkan sy jeles thp melampau sama itu MASURI,so sy pun hupdate la jgk story..

well...actually skrg ni st dan rkn2 telah berada di Perpustakaan Peringatan Za'ba for almost 2 weeks..library sini best..sgt sempoi..and lot of new things we learned..


*act ni gambar main library..nk ltk gmbr PPZ takde lak kat google *_*


haa..smlm kan sy dan masuri berjimba di KLCC..we olz menonton KHURAFAT..cte dia best tp sy *tutup2 mata jek..so sy tak nmpk itu hantu yg sgt menakutkan!masuri yg jerit lebey2 sampai kusuruh beliau tutp mulut+mata..hahaha..
nak letak gambar tp tak sempat transfer lagi...nnt2 cik CT letak gambar ye..



*khurafat @ KLCC

thats all for today ye ank2..nnt akk hupdate lg..

*psst..masuri tag i utk contest apa ye?kureng mahir la pulak (- . -)

5 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

best sgt ke cite akhirat tu?

CT said...

bukan akhirat..tp khurafat...
cte tu not bad..seronok and unexpected+quite sedih :(

M.a.s.u.r.i said...

hahahaha.....tau xp...tag tue utk join competition la....

syafiQakarim said...

sampai hati u tgk khurafat x jak.
;( bukan jauh pun.

Sumandak Kinabalu said...

Nak tengok lah lepas nie :)