the bloggers !

Wednesday, 15 December 2010

mengarut tyme!!

salam..

hye dear! (ceh,mcm ada je?? hahaha )

actually taktau pun nk tulis apa kat sini...baru je nk try2 main blog so akn agk kelam kelibut utk permulaannya..firstly, nk cte ttg pengalaman berpraktikal...skrg ni sbnrnya sy dan rkn2 sedang berpraktikal (gle skema!)..kat library UM..for this 2 weeks kami akn berkampung di client service division...so,korang2 bulihlah melihat muka2 comel ni kat kaunter depan..hehe...meh2..meh dtg library...buhsan bangat takdak student ni..bebudak ni tgh cuti sem...so users pun takdelah ramai mana...sikit je orgnye...

tp sbnrnya duk kat kaunter ni lg seronok kot..(bg aku lah) sbb atleast kte boleh berinteraksi dan mempraktikkan apa yg dh belajar..nak2 kat tang communication skills..ditambah lg users kat sini mostly foreigners (sbb time cuti sem bdk masters tak cuti)...gler tunggang terbalik jugklah omputih kitorang..haha..tp tu semua slh satu cara utk improve skills kan...very so so sooooooooooo gooooooooodddd ;p

byk lg nk membebel ni tp mcm takde mood lak..dahla curik2 update blog kat kaunter ni..gler bahaya!sgt tak professional cik jaja kte kan?haha...oklah...nnt i hapdate lg blog ni ye...daaaaaaaaaaaaaaaa ;))

4 comments:

M.a.s.u.r.i said...

hahaha....btol....btol....hr nie jumpa korean n ckp ngn diorang mcm best...x saba nak g seoul...mcm2 gelagat foreigner nie...tp mmg besh....

rEDS gO tEGETHER said...

wa3..bestnyer korang..btw welcome to jaja...2 blog..;)

jaja said...

masuri:sy tau awk sgt gembira coz dat korean said "i love u" and "i like you" in korean kan? hahaha ;p

asmida:hehe...tq for ur welcoming wish asmida :))

jaja said...

masuri:sy tau awk sgt gembira coz dat korean said "i love u" and "i like you" in korean kan? hahaha ;p

asmida:hehe...tq for ur welcoming wish asmida :))